26 de març del 2008

Era fosc i sospitosament tranquil

Einar Turkowski



«“Tot això és absurd!” –va murmurar una dona. “Jo crec que aquest home és un científic. Està fent experiments molt perillosos. De segur que està desenvolupant armes innovadores que prova amb els peixos i, com que tot és tòxic i fa pudor, ha de dipositar els contenidors buits al jardí. Aquest home ens matarà a tots!”»

Aquest misteriós àlbum conta la història dun pescador de núvols que viu en una casa abandonada a la vora del mar. A més, domina a la perfecció un art desconegut, despertant lenveja i lhostilitat dels seus veïns. Un món surrealista de personatges extravagants, d'objectes inaudits i d'eterns paisatges nocturns.
A partir dels 8 anys; 25 x 20 cm; 24 pp. Cartoné
ISBN: 978-84-96509-51-1 Català: 978-84-96509-52-8




Einar Turkowski
Biennal d
Il·lustració de Bratislava 2007

Lautor i il·lustrador alemany Einar Turkowski ha obtingut el Gran Premi de la Biennal dIl·lustració de Bratislava 2007 per la seva obra Era fosc i sospitosament tranquil (títol original en alemany: Es war finster und merkwürdig still). En la decisió del jurat daquest prestigiós certamen safirma que Turkowski explora nous camins per contar històries i, a més, el resultat és un treball molt professional. Les seves il·lustracions conviden a seguir lartista a través dels seus originals mons plens de màgia i de poesia. Els seus magistrals dibuixos en blanc i negre estan plens dhumor, sentiment, agudesa i, fins i tot, color.

0 informes: