22 de setembre del 2007

Luna y Lucero del alba

Wolfram Frommlet



Il·lustracions: Henning Wagenbreth

¿Com van aparèixer les primeres plantes i animals sobre la Terra? Com van ser concebuts els primers homes i dones del planeta? Amb un to de narració ancestral, aquest relat, ple d'astres i trobades màgiques, recrea un antic mite africà sobre la Creació.

Luna y Lucero del alba va rebre el premi al llibre més bell editat a Alemanya el 1999, atorgat per la Stiftung Buchkunst (Fundació del Llibre d'Art). L'any 2000, va rebre també The Goldenen Letter, distinció lliurada per la mateixa Fundació i la Fira de Leipzig al llibre més bell del món.
A partir dels 9 anys; 28,5 x 20 cm; 44 pp. Cartoné | ISBN: 978-84-96509-87-0








Wolfram Frommlet va néixer a Ravensburg el 1945. Va estudiar Filologia alemanya, Teatre, Música i Història de l'art. Després, Frommlet va desenvolupar la seva carrera professional com a actor, autor i director teatral. Va viure molts anys a l'Àfrica, on va treballar com a periodista i va editar l'antologia La mujer del Sol, per a la qual va recollir molts relats. En l'actualitat viu entre Colònia i Ravensburg.

Henning Wagenbreth va estudiar a l'Escola Superior de Belles Arts de Berlín. Es va formar a París i San Francisco i, actualment, és professor de Comunicació Visual a l'Acadèmia de Belles Arts de Berlín. És cartellista i il·lustrador per a llibres i revistes com Libération i el New York Times. Entre els reconeixements que ha rebut destaca el premi The Goldenen Letter (2000) i la Medalla d'Argent de la Biennal del Cartell de Varsòvia (2004).

0 informes: