26 de març del 2008

Zarah

Zoran Drvenkar



Il·lustracions: Martin Baltscheit

Com va començar tot. Fa moltes moltes llunes, un escriptor i un il·lustrador es van trobar enmig d’un bosc tenebrós. Protegits per la foscor de la nit, es van confessar algun terrible secret entre rialles, van fer una foguera amb branques i fullaraca i van invocar els esperits de la inspiració. Ja havia passat la mitjanit, quan de les ombres de les flames van créixer monstres i nenes monstruoses i, quan semblava que ja no apareixeria res més, se’ls va acostar un ésser mai vist fins ara. L’escriptor va batejar l’ésser amb el nom de Zarah i l’il·lustrador el va dibuixar i li va conferir una mirada fogosa i un geni intrèpid…

Nominat al Deutscher Jugendliteraturpreis 2008
(Premi Alemany de Literatura Infantil i Juvenil)
A partir de 8 anys; 21 x 20 cm; 60 pp. Cartoné ISBN: 978-84-92412-08-2 / Català: 978-84-92412-09-9



No tens por, oi?
Zoran Drvenkar va néixer el 1967 a Krizevci, Croàcia. Amb tres anys es va traslladar a Berlín. Les seves novel·les, la seva poesia, els seus contes i obres de teatre han guanyat diversos premis: el 1999 l'Oldenburger Kinder- und Jugendbuchpreis (Premi Llibre Infantil i Juvenil d'Oldenburg) i el Science Fiction Preis (Premi de Ciència Ficció) atorgat en els festivals de Berlín, i el 2001, el Würth-Literaturpreis (Premi de Literatura de Würth). Algunes de les seves obres ja han estat publicades a l'Estat espanyol, entre les quals destaquen El pájaro que temía al frío i La banda de los pantalones cortos. Zoran Drvenkar viu a Potsdam.

Martin Baltscheit va néixer el 1965 a Düsseldorf (Alemanya), on actualment resideix. Va estudiar disseny gràfic i ha escrit i il·lustrat nombrosos àlbums infantils. També escriu i publica obres de teatre i realitza pel·lícules d'animació per a nens. A l'Estat espanyol ha publicat dos del seus àlbums il·lustrats: El león que no sabía escribir i Yo voto por mí.


0 informes: